מתכננים מטבח?

מעוצב אך מחושב👇
 
מתכננים מטבח?
אצלנו המטבח הוא הבית חי, פעיל ונושם, שלא תטעו אני לא בשלנית מצטיינת אך עדיין הנוכחות במטבח גדולה🤣.
אז איך ניגשים לתכנון מטבח עם
שטף עבודה אופטימלי?
מספר טיפים שיעזרו לכם:
 
ראשית אני אמליץ👍 לדאוג לחלוקת אזורים:
 
• אזור עבודה והכנה- ובו משטחי עבודה רחבים בין הכיור לכיריים, מומלץ באזור זה לדאוג לאחסון הכלים שיהיו נגישים במהרה.
 
• אזור ניקיון- הכולל כיור, מדיח אביזרים וחומרי ניקוי.
 
• אזור בישול ואפיה- כיריים ,תנור ומבחינת אחסון מומלץ לשים סירים, ששת, תבלינים, מגירת בקבוקים ופתרון למוצרי חשמל לאפייה
• אזור אחסון כלים- המכיל סכו"ם, צלחות כוסות, כלי פלסטיק. מומלץ למקם אזור זה בקרבה למדיח לעת פינוי ובקרבת אי ישיבה לטובת הגשה מהירה ונוחה.
• אזור אחסון מזון- מזווה לאחסון מזון בדרך כלל לצד המקרר ובילד אין.
 
👈מתחילים בסידור מבנה ארגונומי לפי אזורים אלו, שימו דגש על פריטים לשימוש בתכיפות גבוהה שיהיו נגישים במרכז הגובה ולא נמוך או גבוה מידי. כמובן שעדיף מגירות שנשלפות באופן מלא. דאגו למערכות לחלוקת פנים מודלרית, פרזול חכם ונח.
נצלו כל ס"מ!
 
🤛המלצה שלי- תוך כדי התכנון, דמיינו אותכם עושים מגוון פעולות במטבח, אופים, מבשלים, מפזרים את הקניות ומנקים. בדקו שיש מענה לכל הפעולות הללו במטבח שתכננתם …
 
מוזמנים לפנות ולהתייעץ איתי בכל נושא